Wat we doen

De kracht van DrechtwerkActief

Iedereen heeft toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt. Onze jarenlange ervaring sterkt ons in die gedachte. Wij begeleiden mensen met een lichamelijke, verstandelijke, psychische of sociaal/maatschappelijke beperking en kijken naar de mogelijkheden zodat zij met plezier naar en aan het werk kunnen. Wij gaan uit van wat mensen kunnen en vaak is dat meer dan vooraf werd gedacht.

Het werk dat we aanbieden wordt ingezet als middel om mensen te ontwikkelen om daarmee de kans op een reguliere baan te vergroten.

Horeca

In ons eigen bedrijfsrestaurant ligt de dagelijkse leiding in handen van een afdelingshoofd (erkend SVH-leermeester) en verzorgen onze enthousiaste medewerkers volgens vaste HACCP-procedures alle werkzaamheden.

Dit is een belangrijke plek in het kader van de werkleertrajecten en een waardevolle omgeving voor onze enthousiaste medewerkers die hier alle facetten op horecagebied leren.

Lijkt het u leuk om uw event, vergadering of zakelijke lunch bij ons plaats te laten vinden? Neem dan contact met ons op!

Facilitaire diensten

Binnen onze organisatie begeleiden en ontwikkelen wij onze medewerkers om, uiteindelijk op de arbeidsmarkt,  in onderstaande vakgebieden aan de slag te kunnen gaan:

  • Telefoniste/receptioniste
  • Auto’s wassen
  • Wasserette
  • Schoonmaak
  • Postkamer

Beheer fietsenstalling

De fietsenstallingen van Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht worden door onze medewerkers beheerd. Elke dag zorgen zij ervoor dat bezoekers op een veilige manier hun fiets kunnen stallen. Buiten het knippen van de kaartjes zijn zij een vast aanspreekpunt voor de klanten die hun fiets komen stallen.

Assemblage en verpakken

Verpakken (food/non-food)

Binnen de foodafdeling zijn ongeveer 200 medewerkers actief. Zij pakken bijvoorbeeld snoep en chocolade in, die vervolgens in de schappen van de supermarkt komen te liggen. Dankbaar werk, dat met veel liefde en plezier wordt uitgevoerd. DrechtwerkActief is volledig FSSC22000 gecertificeerd, zodat de voedselveiligheid is gegarandeerd.

Ook voor alle overige inpak, ompak en stickerwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Assemblage

Vanuit een diversiteit aan onderdelen en halffabricaten, kunnen onze medewerkers een compleet eindproduct opleveren. We kunnen veel en kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Buurthuizen

In Dordrecht voorzien wij de bezoekers van buurthuizen, elke dag van koffie, of wat fris. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat de buurthuizen er spik en span uitzien.

Wil je meer weten?

Neem contact op