Over DrechtwerkActief

Samen met DrechtwerkGroen maakt DrechtwerkActief werken en leren mogelijk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ons uitgangspunt is dat werken de beste zorg is. Het merendeel van de tijd dat mensen bij DrechtwerkActief zijn werkt men dan ook, waarbij we een breed palet aan werksoorten aanbieden. We zijn letterlijk actief!

Om vorm te geven aan de missie en visie van Drechtwerk heeft DrechtwerkActief een ontwikkelafdeling, Start & Groei. Op deze afdeling worden medewerkers klaargestoomd om regulier te kunnen werken. We doen dit methodisch met Werkstap®-Ontwikkelen. Deze ontwikkeltool biedt een ontwikkelplatform voor medewerkers en begeleiders, waarbij we ontwikkelen naar regulier werk. Medewerkers ontwikkelen zich via het uitvoeren van werkopdrachten, waarmee zij precies dié (arbeids)competenties ontwikkelen, die de volgende stap richting werk mogelijk maakt. De pijler Groei van DrechtwerkEnergie staat op deze afdeling centraal!

Niet iedereen is in staat om regulier te kunnen werken. Een grote groep mensen is aangewezen op de beschutte muren van ons werkleerbedrijf. Deze mensen bieden wij werk op onze afdelingen Duurzaamheid. Op deze afdelingen staat de pijler Gezond van DrechtwerkEnergie centraal. We werken aan bewustwording met betrekking tot gezondheid en het welzijn van onze medewerkers.

Naast werk en ontwikkeling op de werkvloer gaan onze medewerkers soms letterlijk de schoolbanken in. Zo bieden wij bijvoorbeeld vakgerichte opleidingen en trainingen op het gebied van laaggeletterdheid aan.

Algemene Voorwaarden

Algemene Verkoopvoorwaarden

Algemene Inkoopvoorwaarden