Horeca

Dienstenoverzicht

Horeca

De keuken van DrechtwerkActief heeft een belangrijke functie op het gebied van:

  • Dagelijkse lunch verzorgen ten behoeve van circa 250 mensen. Hier wordt het volgende bereid: salades, soepen, verse sappen, broodjes, warme maaltijden, buffet warm en koud, etc.
  • Recepties (afscheid, jubilaris), bedrijfsfeesten etc.
  • Vergaderservice

In de keuken ligt de dagelijkse leiding in handen van een afdelingshoofd (erkend SVH-leermeester) en verzorgen 15 medewerkers volgens vaste HACCP-procedures alle werkzaamheden.

De keuken is een belangrijke plek in het kader van leerwerktrajecten die hier gevolgd kunnen worden. Hierbij verzorgd DrechtwerkActief een combinatie van werk, scholing en individuele coaching. Het doel is om ontwikkeling te realiseren voor werkzoekenden of mensen die streven naar re-integratie. Hiermee wordt uiteindelijk uitkeringsonafhankelijkheid mogelijk gemaakt. De leerlijnen die gevolgd kunnen worden, zijn spoelkeuken, koude keuken, warme keuken, zaalmedewerker kassa of een combinatie.


Interesse in onze diensten?

Neem contact op